ĒDIENKARTE

Uzkodas

Rukkolas salāti ar svaigām zemenēm , vīnogām, Parmas šķinķi aveņu-balzamikas mērcē 

6.00 EUR

Vistas žuljens ar siera (parmezāna) cepurīti. Tiek pasniegts ar kraukšķīgajiem grauzdiņiem

                                                            6.00 EUR                                                          

Mix-salāti ar čerri tomātiem, mazsālītu laša fileju un feta sieru

6.00 EUR

Antipasti (sieru, gaļas un dārzeņu izlase) divām personām

11.50 EUR

Karstie ēdieni

Laša fileja Teriyaki glazūrā. Tiek pasniegta uz spināta spilventiņa

18.00 EUR

Jēra karē rozmarīna marinādē ar jauniem ceptiem kartupeļiem un BBQ koriandra mērci

19.50 EUR

Cūkgaļas karbonāde ar kaulu sinepju marinādē. Tiek pasniegts ar sezonas grilētiem dārzeņiem

10.00 EUR

Pīles krūtiņa Worčestera marinādē ar grilētiem cukiņi daiviņām un rukkolu salātiem

15.00 EUR

Spāņu paella ar jūras vēltēm

9.00 EUR

Liellopu filejas steiks ar grill garšaugiem „Demi-Glace” mērcē

18.00 EUR

Cūkgaļas fileja ietīta bekonā. Tiek pasniegta ar grilētiem dārzeņiem

9.50 EUR

Deserts

Medus kūka ar dzērveņu starpslāni

Biezpiena kūka ar marmelādi

Krēms Brulē

Šokolādes fondants ar vaniļa saldējumu

4.50 EUR